Planer

Väntad kull:

Flamman (IC S*Papadino’s Kisses Of Fire, BSH f 25, svartsköldpaddtickad) har varit på dejt hos Puscaz (S*Applecat Puscaz, BSH e, creme) på Mysebos britter. Hon visar nu tecken på att vara dräktig och om allt går bra väntar vi kattungar någon vecka in i juni 2019.

Båda föräldrarna är testade för hjärtsjukdomen HCM utan anmärkning under 2019, ingen av dem bär på anlag för njursjukdomen PKD. Möjligt färgutfall på kattungarna är för hanar: Rött, creme, svart, blått, choklad och lila med och utan mönster (tickat och spotted). Honor: Rött, creme, svartsköldpadda, blåsköldpadda, chokladsköldpadda och lilasköldpadda med och utan mönster (tickad och spotted).

Kattungarna är leveransklara tidigast från 12 veckors ålder. De har då stamtavla i SVERAK, är id-märkta med mikrochip, är vaccinerade två gånger mot kattpest och kattsnuva samt har vid leverans ett färskt veterinärintyg. De har också en individuell försäkring i Agria från sex veckors ålder, denna försäkring kan antingen övertas av köparen alternativt flyttas till annat försäkringsbolag. Foder som kattungen är van vid till den första tiden samt lite annat smått och gott medföljer också vid flytten.

Det går bra att redan nu anmäla sitt intresse för den kommande kullen via e-post anita.sundh@hotmail.com  eller telefon 070-5545972.

Vi uppdaterar också vår Facebook-sida regelbundet https://www.facebook.com/Papadinosbritter/ 


 

Planerade kullar:

Viola kommer att paras med Charlie då han är redo att para igen efter sin kemiska kastrering.  Möjligt färgutfall: Alla kattungar kommer att bli mönstrade, främst tickade men även spotted och eventuellt tabby är möjligt. Hanar: Mönstrade kattungar i rött, svart och choklad. Honor: Mönstrade kattungar i svart, choklad, svartsköldpadda och chokladsköldpadda.


Stella planeras att paras under hösten 2019. Hane är ännu inte vald.