Rusty letar efter ett nytt hem

2016-09-01: Rusty har nu blivit bokad och kommer inom kort att flytta till nytt hem med en alldeles egen, trevlig matte. Jag hoppas att han kommer att stortrivas där.

 

Med sorg i hjärtat har jag tvingats inse att Rusty som tyvärr inte kommer så bra överens med min andre kastrathane skulle få det bättre i ett annat hem.

Rusty eller Rusty Rufuuzz Endless Infinity ,SK som han heter i stamtavlan är en 2-årig, varmt röd, kastrerad hankatt. Till skillnad från de flesta andra röda katter har han en ovanligt jämn färg utan synligt mönster,  man kallar det för tickat grundmönster. Rusty är importerad från Slovakien. Han samägs med Hanna Billfeldt på S*Billfeldts britter här i Växjö och han har under det år han varit fertil blivit pappa till flera fina kullar. Rusty är en nyfiken, social och go kille som gillar att ligga nära i soffa och säng. När vi får besök kommer han alltid rusande för att hälsa. Rusty är 100% rumsren och det var han också som fertil. Han urinmarkerade inte och har hela tiden kunnat leva som en familjemedlem.

Om du tror du kan erbjuda rätt hem åt honom är ni välkomna att höra av er och berättar hur han skulle få det hos er. Han ska förbli innekatt livet ut men däremot skulle en innätad eller inglasad balkong/altan/rastgård vara väldigt uppskattat. Han är ingen småbarnskatt.

Han kommer att få flytta till sitt nya hem på prov under en månad. Trivs alla med varandra går sedan ägarskapet över till nya husse/matte. När Rusty flyttar får han med sig foder som han är van vid, en puff att sova i som luktar hemma och några favoritleksaker. Han kommer vid flytten att ha ett färskt besiktningsprotokoll av veterinär. Rusty är försäkrad i Agria (kan övertas om nya ägaren vill, man slipper då karenstid) och är vaccinerad mot kattpest/kattsnuva och rabies.

Välkommen att kontakt mig per e-post anita.sundh@hotmail.com eller tfn 070-55 45 972